keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Uiminen on sitten mukavaa!

Olimme mökillä järven rannalla ja Ellillä oli mahdottoman mukavaa kun sai kirmailla pitkin pihaa ja uida niin paljon kuin vain jaksoi. Ja Ellihän jaksoi :) Uskomattomat energiavarastot on kyllä tällä koiralla vaikka osaakin onneksi myös rauhoittua sisälle.


Elli oppi uimaan hyvässä asennossa ja vedestä noutaminen onnistui myös oikein mukavasti, vaikka laiturilta hypäten. Kyllä huomaa että vesi on elementtinä sellainen mistä Elli todella pitää ja se on myös hyvä keino purkaa energiaa. Siitä olen kyllä tyytyväinen miten sopetuvainen Elli on, helpottaa matkantekoa ja uusissa paikoissa oleskelua huomattavasti. Ja jos koirasta voi näin sanoa, niin tällä tuntuu olevan myös huumorintajua, saa ihmiset todella nauramaan. Toisaalta hakee myös paljon läheisyyttä ja rysäyttää yleensä syliin kuvitellen olevansa vielä pieni pentu, on se vaan hassu.



Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta Tollerista rotuna silloin kun Elli liittyi perheeseen. Toki ennen Ellin hankintaa perehdyin rodun ominaisuuksiin ja kävin mm. näyttelyissä katsomassa Tollereita paikan päällä ja keskustelemassa omistajien kanssa. Täytyy sanoa että tämä rotu tuntuu nyt olevan se ainoa oikea ja kenties Elli saa jossain vaiheessa kaverin vierelleen kunhan ensin kasvaa aikuiseksi ja voi olla sitten esikuvana uudelle tulokkaalle. 


Hyvää Juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti